Kas tai?

Kai jums gauti estetinį chirurginę procedūrą savo nosies vietą, tai yra suprantama kaip nosies operacija ar nosies operaciją. Kai tik kas mažai ką yra tinkamiausia forma, gydytojas išsijungia gabalai ir taip pat taikoma tinkas.
Jei ją apsvarstyti?
Nors ši procedūra yra gana paplitusi, ji vis dar yra chirurginis gydymas, kuris tiekia trūkumus ir taip pat privalumus. Jei ketinate tai daryti tik dėl estetinių veiksnių, daug moterų gauti teigiamų rezultatų. Nepaisant to, yra galimybė, kad rezultatas gali būti ne tai, ko jūs tikėjotės, taip pat gali būti reikalaujama korekcija chirurgija. Lygiai taip pat, kaip ir su bet estetinio gydymo būdas jūs ketinate likti sveikatai, nustoti rūkyti, taip pat bandant išvengti įvairių kitų chirurginės procedūros šalia to laiko, jūs ketinate turėti chirurginis gydymas.
Pasirinkus specialistą
Kelionė nosies užduotis rodo, kosmetikos chirurgas dirbs ant veido, todėl jūs neketinate imtis jokių galimybių. Žiūrėti į jį gausite asmuo, kuris yra lenta-sertifikuotą, turi bent jau nuo trejų iki 5 metų darbo patirtį, taip pat papildomai puikus, profesionalus disponavimo. Tikrai jaučiasi patogiai su savo medicinos specialistas iš tikrųjų gali turėti įtakos tiksliai, kaip jūs tikrai manote, praeityje taip pat po chirurginio gydymo. Be to, nereikia laukti, kad paprašyti susirūpinimą masyvas, plius, gauti rekomendacijas ir taip pat padaryti išsamų tyrimą prieš pasirenkant medicinos specialistas.
grėsmės
Ši procedūra atliekama tik apie kiekvieną dieną, yra tam tikrų pavojų, taip pat šalutinis rezultatai, kuriuos reikia žinoti apie iš anksto laiku. Kai kurie asmenys patiria atsakymus į anestetikų, kraujavimas taip pat infekcijų. Tai galima taip pat randai, kaip kapiliarų dėl to galėjo sprogo dėl gydymo.

gijimas
Kaip tik nosis uždaviniai yra bendras, tai būdinga patirti mėlynės taip pat patinimas. Jei esate iš skausmo, gydytojas gali rekomenduoti vaistus.
Interneto yra kosmetikos chirurgija šaltinius.
Kai jūs gaunate estetinė chirurgija savo nosies srityje, tai pripažįstama kaip nosies operaciją arba nosies užduotį. Ši operacija yra gana tipiškas, jis vis dar yra chirurginė procedūra, kuri suteikia privalumus ir taip pat trūkumus. Yra galimybė, kad rezultatas gali būti ne tai, ko tikėjotės, taip pat koregavimo operacija gali būti reikalinga. Kaip ir su bet kosmetikos gydymo tipą, kurį norite būti dideliu sveikatos ir gerovės, mesti rūkyti ir taip pat bandyti likti aiškios bet kitos operacijos arti to laiko, jūs ketinate turėti chirurgija tipo.
Jausmas Nežiūriu su gydytoju gali tikrai pakenkti tiksliai, kaip jūs manote, anksčiau taip pat po chirurginės procedūros.Nosis darbas yra subtilus procedūra, o taip pat turi prisimindama planavimą, taip pat išsamų techniką. Užbaigimo rezultatas, nepaisant to, gali būti labai malonus tiek individualiai, o taip pat kosmetikos chirurgas.
Chirurginės Požiūris:
Labai svarbu nepamiršti, kad nosies operacija chirurginis gydymas yra dalis meno ir mokslo dalis. Vaizduotės dalis apima kosmetikos chirurgas atkreipti dėmesį į jo ar jos paciento norus didinti, o po to derinti šiuos poreikius su savo regėjimo keliamų reikalavimų ir gebėjimo įgyti geriausią įmanomą rezultatą. Tikslas yra gaminti patrauklus, vaizdo nosį, kad lieka pusiausvyrą su veido, dar bus tikrai taip pat būti natūralus išvaizdos. Iš nosies operacijos mokslas reikia kurti nosį, kad bus ištverti laiko išbandymą ir išlaikyti savo architektūrinį stabilumą, be to, jos vykdymo, kaip kvėpavimo organą.
Nosis darbo įvertinimas:
Kompiuterių sistemos vaizdo yra tikrai naudingas įrankis, kuris paprastai pasinaudojo pagerinti paciento supratimą, o taip pat nustatyti pagrįstus tikslus. tinklalapis , chirurgas turi galimybę parodyti nosies chirurgija žmones, ką jie galėtų primenančius po chirurginio gydymo, taip pat tai paprastai sukelia geriau visišką pasitenkinimą rezultatais.
Rengdama savo nosies operacijos, būtina galvoti apie bet kokios praktinės chirurginio gydymo tipą būtinybę ištaisyti užtverta kvėpavimo srautus nosies. Tai gali prisijungti prie stiprus nosies pertvaros, hipertrofiją nosies turbinates, arba į vidų judėjimo nosies šoninių sienelių su kvėpavimo (nosies vožtuvo žlugimo). Šis nosies operacija skyriuje gali būti taikoma jūsų draudimo politikos, jei tokia bėda yra.
Operacijos:
Kai kuriais atvejais daug nosis chirurgija gali būti įvykdytas be jokių išorinių plėštinės žaizdos. Jei nosis turi pažangias rodyklė skulptūrų ar rekonstrukciją centro trečdalio nosį, jums gali būti kandidatu "Open nosies operaciją". Atvira požiūris apima priėmimo trumpą sudraskymas palei apatinės nosies, kuri leidžia tiesiogiai vizualizaciją nosies dalių. Šis atviras nosies operacija pjūvis paprastai susitraukia su nematoma randas, kuris yra ne problema klientui. Patyrę nosies operacija specialistai kaip patogiau su "Atidaryti" ar "endonasal" metodą, taip pat, be abejo, pasirinkti priklausomai technika geriausia atitinka jūsų nosies.
nosies operacija gydymas gali padaryti nuo vienos iki trijų valandų, o taip pat yra paprastai atliekama ambulatoriškai. A nosies operacija pacientų daug tikrai eiti gyventi, kad popietę. Nejautrai chirurginio gydymo paprastai yra pagrindinis anestezija ar IV sedacija, priklausomai nuo to, pacientų pirmenybę ir taip pat dydžio procedūros.
rekuperacija:
Po Stiring iki po operacijos, jūsų nosis bus padengtas tvirtu išoriniu įtvaras, kuri veikia laikyti nosikaulis padėtyje, taip pat apsaugoti nosį. Įtvaras toliau bus padėtyje vieną savaitę. Nors diskomfortas yra paprastai gana minimalus, visi klientai gauna diskomfortą vaistus, taip pat trumpą mokymo kursą anti-Biotics, taip pat vaistus sumažinti patinimą. Kvėpavimas yra paprastai pasenusi atidarymo vakarą, tačiau kitą dieną jums, visoje post-op apsilankymo, iš marlės smidgen pašalinamas iš šnervių. Turėtum tada galės atsikvėpti maloniai.
Daug asmenų galės grįžti į darbą ar koledžą, po 2 iki 3 dienų, tačiau dauguma pasirenka imtis kelionę savaitę aplink chirurginės procedūros metu. Nors jūs turėtumėte numatyti šiek tiek po operacijos patinimą, taip pat periodiškai žaizdos po nosies operacija, jūsų nosis tikrai bus labai išvaizdi ne vieną savaitę. Pooperacinis patinimas ar edema, daugiausia išspręsti per labai pirmą mėnesį, vis dėlto galite atrasti rafinuotų pakeitimus kiek 3 mėnesius, o kartais ir maždaug vienerius metus po operacijos.
Amir yra dukart lenta akredituota Amerikos valdybos Veido plastiko ir taip pat Atstatymas chirurginis gydymas, taip pat Amerikos valdybos Laura. Jis yra vienas iš rinktinė gydytojai baigti prestižinį stipendija veido plastinės chirurgijos pagal iš AAFPRS globoja. tada dr Amir baigė 5 metų chirurginio rezidentūros Otolaryngology- tuo Čikagoje UIC, kurį sudarė didelę mokymo kosmetikos ir rekonstrukcinės chirurgijos procedūros galvos, taip pat kaklo ir papildomą metais stipendijos garsaus Rousso Veido plastinės chirurginė procedūra klinika Birmingham Alabama.
Labai svarbu nepamiršti, kad nosies operacija chirurgija yra sudedamoji meno ir komponentų mokslas. Planuojant nosį darbą, svarbu atsižvelgti į dešinę veiksnys apsvarstyti galimybę bet naudingo chirurginės procedūros rūšies išspręsti užtverta kvėpavimo takų nosies poreikį. Jei nosis ragina novatoriško parinkimo skulptūros, ar remontui viduriniame trečdalyje nosį, jums gali būti kandidatu "Open nosies operacija".Patyrę nosies operacija gydytojai panašiai patogiai su "Atidaryti" ar "endonasal" technika, o taip pat galės pasirinkti kuris metodas geriausias atitinka jūsų nosies.
Nors turite tikėtis, kai po operacijos patinimą, taip pat kartais žaizdos po nosies operacijos, jūsų nosis bus labai malonu ne vieną savaitę.